V zatisi

FRANTIŠEK NOVÁK

FRANTIŠEK NOVÁK

Manažer restaurace

Gastronomie je součástí života mé rodiny již po třetí generaci. Po studiu v zahraničí jsem se věnoval práci v cestovním ruchu, ale vždy mě to táhlo zpět do našeho oboru. V Bellevue jsem si za osm let působení prošel všemi pozicemi, což mi dalo možnost pochopit detailně chod celé restaurace. Neustálé posouvání se kupředu, hledání či vytváření nových trendů, skvělý tým a zázemí velké společnosti jsou hlavními důvody, proč si nedokáži svůj profesní život bez Bellevue představit.

T +420 222 221 443 E frantisek.novak@zatisigroup.cz
LUKÁŠ MAŠEK

LUKÁŠ MAŠEK

Sous Chef

Už jako malý kluk jsem byl nejčastěji v kuchyni a vařečka byla můj nejoblíbenější nástroj. Nejraději používám čerstvé suroviny ze zahrádky a pracuji s tradiční recepturou našich babiček, koneckonců babička byla můj první učitel. Ještě při škole jsem si našel první práci v centru Prahy, kde jsem mohl své znalosti z gastronomie využít. Před pěti lety jsem ale zatoužil se posunout dál. Bellevue pro mě byla výzva. Vzdělávat se ve svém oboru a dodržovat trendy v gastronomii mě nikdy nepřestane bavit.

T +420 222 221 443 E lukas.masek@zatisigroup.cz
Lukáš Kříž

Lukáš Kříž

Sous Chef

Dělat v jedné z nejlepších restaurací v zemi je radost. Jsme skvělý kolektiv, všichni se snaží zajistit hostům nejlepší možný zážitek a myslím, že se nám to daří.

Pověstný wow zážitek se nejdříve vaří v kuchyni. Sám jsem prošel od příloh až na sous chefa. Čerstvé suroviny jsou samozřejmostí, tam se ale nezastavíme. Pravidelně zveme ke spolupráci špičkové kuchaře ze světa a inovujeme naše menu. To nemůžete nemilovat!

T +420 222 221 443 E lukas.kriz@zatisigroup.cz
ZDENĚK ČERNOTÍK

ZDENĚK ČERNOTÍK

Deputy manager

Když jsem se v roce 2010 přestěhoval do Prahy, měl jsem velké štěstí, že si mě pod svá křídla vzal Libor Pavlíček do restaurace V Zátiší, kde jsem začal pracovat na pozici číšníka. Po pěti letech jsem přešel do Bellevue, kde jsem se ani ne po roce stal vedoucím dne. Baví mě poskytovat lidem nezapomenutelný servis, rád pracuji v silném a skvělém týmu.

T +420 222 221 443 E zdenek.cernotik@zatisigroup.cz
Jiří Albrecht

Jiří Albrecht

Sommeliér

V roce 2014 se do našeho týmu připojil Jirka Albrecht na pozici Commis de Rang. Dnes je jedním z našich sommeliérů. Na jeho práci ho baví kombinace neobvyklých chutí s vybranými víny a servírování zážitků.

T +420 222 221 443 E jiri.albrecht@@zatisigroup.cz
DANIEL POKORNÝ

DANIEL POKORNÝ

Asistent manažera

Do Zátiší Group jsem poprvé nastoupil hned po střední škole a nevěděl jsem nic o světě špičkové gastronomii. V Bellevue jsem působil 5 let a pak jsem odešel do hotelu přes řeku, ale rychle jsem se rád vrátil zpět. Do Bellevue jsem nastoupil jako číšník na pozici Commis de Rang a po osmi měsících jsem se stal vedoucím směny. Moc mě baví práce s lidmi, každý den je úplně jiný a přináší nové výzvy, situace i zajímavá setkání. Rád vidím v očích hostů spokojenost, že dostali něco, co nečekali.

T +420 222 221 443 E daniel.pokorny@zatisigroup.cz
Robert Gottfried

Robert Gottfried

Asistent manažera

Představujeme vám Roberta Gottfrieda, který svou kariéru odstartoval v Zátiší Group před více než 9 lety. Po absolvování školy se přesunul do Prahy, kde prvně pracoval jako kuchař v Žofín Garden. Poté se rozhodl vyzkoušet něco nového, a proto v roce 2011 jeho kroky následovaly do Bellevue na pozici Commis de Rang. Dnes má na starosti chod restaurace a zároveň je jedním z našich sommeliérů. Kromě dobrého jídla a vína se ve svém volném čase rád věnuje sportu, historii a hudbě.

T +420 222 221 443 E robert.gottfried@zatisigroup.cz