test
x

 Menu

              

alt alt  


altSestavte si své vlastní degustační menu

frgewrge ehžz jýužzu


Menu:

5 chodů 1590,- Kč
4 chody 1390,- Kč
3 chody 1190,- Kč
2 chody 990,- Kč

Vína 0,15:

5 chodů 990,- Kč
4 chody 890,- Kč
3 chody 790,- Kč
2 chody 590,- Kč

Info:

A La Carte Menu je určeno pouze pro rezervace do 15 osob.
Pro větší počet osob Vám na požádání rádi zašleme skupinovou nabídku.
Kontaktujte, prosím, Bellevue tým na:
bellevue,zatisigroup,cz nebo +420 222 221 443; +420 8001 BELLE.

 

alt

 


 

Předkrmy

 

Restované Vitello Tonnato, kapari a nakládaný artyčok
>Blanc de Blancs 2007, Dobrá Vinice

 

Foie Gras wafle, jablečné ragú s mákem a jablečný sorbet
>Tokaj Aszú 2006, 5 Puttonyos, Chateau Dereszla

 

Ricotový krém a parmezánové oplatky,
Acqua di Pomodoro, bazalkové pesto
>Ryzlink Vlašský 2011, pozdní sběr, Dolní Dunajovice, M. Šoman

 

Ochutnávka darů moře:
Smažené sardinky s bílou cibulí, sladko-kyselý dresink, tatarák ze žlutoploutvého tuňáka a kreveta s jogurtovo-okurkovým salátem a mátou
>Gavi di Gavi 2011, Villa Sparina

 

Domácí ravioli carbonara s oříškovým olejem
>Gris2009, Isonzo-Friuli, Lis Neris

 

Svatojakubské mušle, kroupový kuba s lesními houbami,
jemná omáčka z českého sladkého česneku
>Chardonnay 2009, Carmen, Chile

 

Carnaroli rizoto s humrem a chřestem, parmazánový chips
>Verdicchio dei Castelli di Jesi 2010, Marche, Bucci

Hlavní chody

 

Mořský vlk pečený na černém pepři, "Fregula Sarda" a limetkovo medová emulze
>Sauvignon Zuc di Volpe, Volpe Pasini

 

Grilovaný mořský ďas balený v Lardo di Colonnata,
mořská voda s mořskými plody, lehce zauzené brambory
>Chardonnay 2008, Bourgogne, Phillipe Colin

 

Šéfkuchařova rybí specialita

 

Telecí svíčková se zeleným chřestem,
bramborové pyré a omáčka z lišek
>Rioja 2008 Crianza, Viňas Jóvenes, Miguel Merino

 

Křehká pečená kachna, medovo-levandulová omáčka,
domácí knedlík se slunečnicovými semínky, červené a bílé zelí
>Zweigeltrebe 2010, Milan Sůkal

 

Jehněčí hřbet v bylinkové krustě, jemné pyré z růžového česneku,
fava fazole se slaninou a jehněčí jus
>Esporao Reserva 2008, Alentejo, Esporao

 

Kotletky z mléčného selete s hořčičnou omáčkou, jemné celerové pyré, plněná červená cibule
>Pinot Noir 2006, Ben´s Reserve, Stapleton & Springe

Dezerty

 

Vanilkové créme brulée s Carolans whisky krémem,
doutník plněný Valrhona čokoládovou pěnou
>Tokaj Aszú 2005, 5 Puttonyos, Chateau Dereszla

 

Domácí nugátové Magnum s lískovými oříšky a mořskou solí,
vanilkový krém a ořechový Crumble
>Moscato Rosa, Rosato 2007, Colterenzio

 

Domácí jablečný štrůdl s karamelovou pěnou, zmrzlina z vlašských ořechů
>Pálava 2006, výběr z hroznů, Popice, Sonberk

 

Manjari čokoládový puk a malinový sorbet
>Vendage 2008 Maury, Domaine Pouderoux

 

Denní nabídka sýrů
>Hors d´Age, Domaine Pouderoux, Maury

 

Domácí mascarpone Tiramisu
>Amaretto di Saronno

 

Yuzu sorbet a Gazpacho s tropického ovoce
>Prosecco Bortolomiol

 

 

 

V Zátiší Mlýnec Bellevue Žofín Garden Zátiší Club
foto foto foto foto foto foto foto foto
#