Tým
x

Šéfkuchař a jeho tým

 

Petr Bureš - Executive Chef

 

alt

Raději než dlouhé povídání, nechávám za sebe mluvit chutě na Vašem talíři. Nejradši kombinuji cizí kuchyně, hlavně chutě Francie, Itálie a Asie. Zrovna mě napadá můj oblíbený Losos v sezamové krustě s wasabi-bramborovou kaší a kokosovo-humří pěnou. Jenže nakonec nic nepřekoná mé nejoblíbenější jídlo, pečenou kachnu s červeným zelím od mojí maminky.

Zdá se mi to neuvěřitelné, když to počítám, ale Zátiší Group jsem věrný už 17 let. Takhle firma a všechny její kuchyně jsou neustále v pohybu, pořád se děje něco nového, takže mi to ani nepřijde. Začínal jsem v restauraci Parnas, postupně jsem prošel V Zátiší, Corona bar a od roku 2000 poprvé na pozici šéfkuchaře v restauraci Circle line. Za další dva roky jsem zakotvil v restauraci Bellevue, kde mě těší vařit dodnes.

Dobré jídlo a dobrý tým, to je pro mě ideální kombinace:-)

Co zrovna dělám, když nevařím? Jezdím na kole, věnuji se mé přítelkyni Janě nebo rád listuji v dobrých starých i moderních kuchařských knihách, protože je v nich stále co objevovat.

 

Tel.: +420 222 221 443

Fax: +420 222 077 972

Email: petr.bures,zatisigroup,cz

 

 

František Novák - Restaurant Manager Bellevue

alt

Gastronomie je součástí života mé rodiny již po třetí generaci. Po studiu v zahraničí jsem se věnoval práci v cestovním ruchu, ale vždy mě to táhlo zpět do našeho oboru. V Bellevue jsem si za pět let působení prošel všemi pozicemi, což mi dalo možnost pochopit detailně chod celé restaurace.

Neustálé posouvání se kupředu, hledání či vytváření nových trendů, skvělý tým a zázemí velké společnosti jsou hlavními důvody, proč si nedokáži svůj profesní život bez Bellevue představit. Svůj volný čas věnuji hlavně své rodině. Rád odpočívám u dobrého filmu, ale také aktivně – na horách, při cestování nebo sportu.

 

 

 

 


Tel.: +420 222 221 443

Fax: +420 222 077 972

Email: frantisek.novak,zatisigroup,cz

 

 

Martina Pilečková - Guest Relation Manager

alt

V Zátiší Group jsem snad už dvanáct let, prostě opravdu dlouho. Celou dobu jsem pracovala v restauraci V Zátiší. Když ale Tomáš Melich na začátku roku 2007 dával dohromady nový tým v Bellevue, přesvědčil mě, ať jdu s ním. A tak jsme začali budovat něco úplně nového...

V Bellevue cítím silného týmového ducha, na lidech je tu vidět, že hrozně touží po tom, aby restaurace, kterou budují, dobře fungovala, aby si hosté při odchodu opravdu říkali „wow“!

V Bellevue se vše točí kolem kulinářských specialit – já ale nedám dopustit na křupavou kachničku, bramborový knedlík a červené zelí!








Tel.: +420 222 221 443

Fax: +420 222 077 972

Email: bellevue,zatisigroup,cz 

 

 

Milan Vobruba - Deputy Manager

alt

V restauraci Bellevue pracuji od roku 1998 a prošel jsem různými pozicemi. V roce 2007 přišel do Bellevue Tomáš Melich a s ním přišla výzva i pro mě. S Tomášem jsme si zpočátku do oka zrovna nepadli a náš vztah se tvořil déle, zato je dnes mnohem pevnější :-). Společně jsme začali pracovat na novém konceptu a stylu restaurace. Za dobu, co jsem v Bellevue, jsem se naučil novým věcem a poznal spoustu zajímavých lidí.

Nejraději odpočívám v rodinném kruhu, kde jsem gastronomií ovlivnil v dobrém slova smyslu všechny. Scházíme se nad skleničkou vína, ke kterému rád uvařím něco dobrého, co jsem sám ochutnal na svých cestách po Evropě a hlavně v Itálii, kam mě to táhne nejvíce. Kulturu, temperament tamních lidí, jídlo a víno mám moc rád a vracím se tam tak často, jak to jen jde.

  

 

 

   
Tel.: +420 222 221 443/454

Fax: +420 222 077 972

Email: milan.vobruba,zatisigroup,cz

 

V Zátiší Mlýnec Bellevue Žofín Garden Zátiší Club
foto foto foto foto foto
#